ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΕΡΙ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

αποτριχωση
Η αποτρίχωση με κερί είναι πιο αποτελεσματική από το ξύρισμα, καθώς αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα κάνοντας την αποτρίχωση να διαρκεί 3-5 εβδομάδες. Η αποτρίχωση με κερί ενδείκνυται για το μπικίνι και το πάνω χείλος.
Για λιγότερο πόνο, μπορείτε να πάρετε ένα παυσίπονο 30΄πριν την αποτρίχωση ή να μουδιάσετε την, προς αποτρίχωση, περιοχή με πάγο ή με σπρέι ξυλοκαϊνης.
Για τις γυναίκες που σχεδιάζουν να κάνουν αποτρίχωση με κερί. Μην κάνετε την αποτρίχωση λίγο πριν ή στις αρχές της περιόδου, διότι η κατακράτηση υγρών θα σας κάνει πιο ευαίσθητες στον πόνο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Ζεστάνετε το κερί μέχρι να αποκτήσει την υφή μελιού και δοκιμάστε τη θερμοκρασία του πριν το εφαρμόσετε στην, προς αποτρίχωση, περιοχή.
Απλώστε με μια σπάτουλα, μια λεπτή και ομοιόμορφη στρώση, προς τη φορά των τριχών.
Τεντώστε με το ένα χέρι το δέρμα και με το άλλο τραβήξτε το κερί. Η κίνηση πρέπει να είναι γρήγορη, χαμηλή και παράλληλη στο δέρμα. Για να απομακρύνουμε τα κατάλοιπα, χρησιμοποιούμε ζεστό νερό, και σκουπίζουμε με ένα μαλακή πετσέτα. Τέλος απλώνουμε παιδική πούδρα η ταλκ.
Αποφεύγουμε τον ήλιο για μια μέρα μετά την αποτρίχωση, καθώς το πρόσφατα αποτριχωμένο δέρμα είναι πιο ευαίσθητο στον ήλιο.
Για να προλάβουμε τις τρίχες που “γυρίζουν” προς τα μέσα, κάνουμε απολέπιση στην αποτριχωμένη επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα για την αποτριχωση με το Laser Alexandrite

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ

Επιστροφή στη σελίδα αποτριχωση

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Wordpress Googlebuzz Myspace Gmail Newsvine Favorites More

Other posts

  • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ